Lichtplan

Omdat verlichting de grote sfeermaker is in uw woning

Denk er niet te licht over,
gebruik een lichtplan van Berla!

Een lichtplan helpt u aan de gewenste uitstraling. Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen? Dan heeft u waarschijnlijk al een beeld voor ogen. Er wordt snel gedacht aan de inrichting in de vorm van meubels en kleuren. Daarentegen wordt verlichting vaak over het hoofd gezien. Verlichting is immers de grote sfeermaker in iedere woning en maakt het plaatje compleet. Een zorgvuldig uitgewerkt plan zorgt ervoor dat uw woning de gewenste sfeer uitstraalt.

Lichtplan

Wat is een lichtplan?

Een lichtplan is een uitgebreid adviesrapport. Hierin wordt per ruimte uitgewerkt welke armaturen en lichtbronnen nodig zijn om de ruimte optimaal tot zijn recht te laten komen. Binnen dit plan wordt rekening gehouden met de bouwtekening van de woning of het pand. Bij een nieuwbouwwoning kan bijvoorbeeld, op voorhand, leidingen worden gelegd voor de verlichting. Dit is efficiƫnter en voorkomt onnodige (ver)bouwkosten in de toekomst.

Er wordt binnen dit plan rekening gehouden met diverse factoren. De natuurlijke lichtinval, de indeling van de ruimte en natuurlijk uw smaak spelen een grote rol. Daarom gaan de lichtspecialisten van Berla altijd met u in gesprek voordat zij een adviesrapport opstellen.

De voordelen van een Berla lichtplan

De voordelen beperken zich niet alleen tot de gewenste sfeer. Dit adviesrapport geeft u meerdere voordelen, voor zowel korte- als lange termijn. Zo haalt u het maximale uit uw verlichting. Een lichtplan:

  • Zorgt voor een efficiĆ«nt bouwproces;
  • Geeft uw ruimtes een passende sfeer;
  • Houdt rekening met uw persoonlijke wensen;
  • Verlaagt uw energiekosten;

Er wordt veel gewerkt met indirecte verlichting bij de plannen van Berla. Dit zorgt voor de verfijnde en exclusieve uitstraling. Dit effect wordt verder versterkt met het gebruik van onze eigen (maatwerk) armaturen.

Exclusieve verlichting van Berla

Berla Lighting levert eigen kwalitatieve- en exclusieve (maatwerk) armaturen. Wij hanteren strenge kwaliteitseisen aan onze verlichting. Zo zorgt het voor een perfecte kleurweergave en is de levensduur hoger dan reguliere verlichting. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk voor verlichting wat volledig naar wens is gemaakt.

Hoge CRI-Waarde

Berla ledverlichting staat bekend om de natuurgetrouwe kleurweergave. Uw meubels tonen hun ware kleur met behulp van een hoge CRI-waarde. Zo kunt u genieten van kunst zoals de kunstenaar het bedoeld heeft.

Door te kiezen voor eenzelfde kleurtemperatuur lopen ruimtes naadloos in elkaar over, terwijl ze wel voor andere doeleinden worden gebruikt. De verlichting is hiermee echt de verbindende factor in uw woning. Een lichtplan houdt rekening met elke factor, zodat uw pand of woning een geheel vormt.

Laat lichtplannen opstellen

Maatwerk en verlichting

Berla heeft een eigen productiefaciliteit in Nederland. Dat betekent dat alles voor u op maat wordt geproduceerd. Wilt u bijvoorbeeld verlichting boven uw kookeiland? Berla zorgt ervoor dat het armatuur precies past. Tot op de centimeter nauwkeurig. Iedere woning wordt voorzien van kwalitatief maatwerk.

De lichtadviseurs van Berla leveren deskundig advies. Omdat de armaturen en verlichtingsbronnen van het eigen merk van uitstekende kwaliteit zijn, wordt iedere ruimte prachtig verlicht. Ervaring, innovatieve producten en een eigen productielijn zorgen voor een hoge kwaliteit, tegen een uitstekende prijs.

Welk lichtplan is voor u?

Berla Lighting is al jarenlang specialist op het gebied van verlichting. Wij verzorgen op maat gemaakt armaturen en verstrekken het advies wat u nodig heeft. We maken lichtplannen voor elke sector waaronder nieuwbouwwoningen, horeca, retail en kantoren.

Wilt u ook een lichtplan laten opstellen? Berla voorziet u graag van deskundig advies. Neem contact met ons op.

De eerste stap


Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw woning, horeca- of bedrijfspand? We vertellen u er graag meer over!

Neem contact op

Lichtplannen voor
bedrijven en architecten

Al sinds 1930 is Berla Lighting actief in de verlichtingsbranche. We vinden het belangrijk om dit op een maatschappelijk verantwoorde manier te doen. Zo wordt de verlichting helemaal zelf geproduceerd. Wij denken dat het mogelijk is om ook mooie dingen van goede kwaliteit te laten maken. En dat voor een betaalbare prijs.

Meer over het merk Berla