Lichtplan Nieuwbouwwoning

Zorg voor een efficiƫnt bouwproces en een perfecte sfeer in huis met een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning. Er wordt bij de voorbereiding regelmatig gekeken naar het interieur, de indeling, kleuren en de meubels. Men ziet een lichtplan vaak over het hoofd. Dit terwijl verlichting een groot deel van de sfeer bepaalt en invloed heeft op het bouwproces. Berla voorziet u van advies en een volledig op maat gemaakt lichtplan.

Waarom een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning?

Een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning zorgt ervoor dat u exact de uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent. Met een lichtplan worden al uw wensen in kaart gebracht. Dit brengt voor u voordelen voor het gehele bouwproces van een woning.

Efficiƫnt bouwproces

Een lichtplan geeft u volledig inzicht in de ruimtes. De plaatsing en de hoeveelheid verlichting wordt bepaald op basis van de plattegrond. De aannemer houdt hier tijdens het bouwproces rekening mee. De benodigde gaten van de verlichting worden al geboord, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Dit zorgt voor een efficiƫnt proces, maakt het werk van de lichtinstallateur gemakkelijk en bespaart u kosten voor onnodige werkzaamheden in de toekomst.

Een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning zorgt voor de perfecte sfeer

Met een lichtplan zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt elke sfeer creƫren. Een warme ambiance voor diners met vrienden en familie of heerlijk een boek lezen. Verlichting heeft verschillende functies. Elke ruimte heeft andere verlichting nodig. Een lichtplan maakt onderscheid in design verlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Daarmee bent u elk moment op de dag voorzien van een ideaal verlichte omgeving.

Lichtplan Nieuwbouwwoning

Lichtplan woonkamer

De woonkamer is Ć©Ć©n van de meest gebruikte ruimtes in huis. De verlichting in de woonkamer maakt of breekt de ruimte. Het is belangrijk dat de sfeer optimaal is want zo kunt u heerlijk ontspannen en genieten. Het zou zonde zijn als u de verkeerde verlichting kiest. Een lichtplan laten opstellen kan bij Berla Lighting. Wij houden rekening met al uw wensen en zorgen voor de perfecte sfeer.

Lichtplan badkamer

Het kiezen van verlichting voor de badkamer begint bij een lichtplan. U bepaalt waar er nadruk op wordt gelegd. Plaats verlichting om het design te accentueren, creƫer een sfeervolle ruimte of verlicht de badkamer functioneel. Met een lichtplan bepaalt u alles op basis van uw wensen.

Waarom een lichtplan nieuwbouwwoning?

Bekijk onze projecten

Berla Lighting heeft talloze succesvolle lichtplannen opgesteld voor nieuwbouwwoningen. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projecten hieronder.

Een lichtplan laten opstellen

Wilt u een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning laten opstellen? Berla Lighting specialiseert zich al jaren in verlichtingsadvies en verlichtingsproducten. Wij helpen u met verlichting voor een perfect resultaat. Wat kunt u van ons verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning houdt rekening met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning? We vertellen u er graag meer over!

Veelgestelde vragen

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?
Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.
Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?
Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.
Wat zijn de verzendkosten?
Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.
Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?
Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.
Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?
Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!
Wat is de status van mijn bestelling?
De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.
Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Dit kan via de klantenservice.
Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?
Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Wat is de garantietermijn op de verlichtingsproducten?
We hanteren een garantietermijn van twee jaar.
Wat gebeurt er als Ć©Ć©n van mijn lampen defect raakt?
Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen
Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?
Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.