Lichtplan Nieuwbouwwoning

Zorg voor een efficiënt bouwproces en een perfecte sfeer in huis met een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning. Er wordt bij de voorbereiding regelmatig gekeken naar het interieur, de indeling, kleuren en de meubels. Men ziet een lichtplan vaak over het hoofd. Dit terwijl verlichting een groot deel van de sfeer bepaalt en invloed heeft op het bouwproces. Berla voorziet u van advies en een volledig op maat gemaakt lichtplan.

Waarom een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning?

Een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning zorgt ervoor dat u exact de uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent. Met een lichtplan worden al uw wensen in kaart gebracht. Dit brengt voor u voordelen voor het gehele bouwproces van een woning.

Efficiënt bouwproces

Een lichtplan geeft u volledig inzicht in de ruimtes. De plaatsing en de hoeveelheid verlichting wordt bepaald op basis van de plattegrond. De aannemer houdt hier tijdens het bouwproces rekening mee. De benodigde gaten van de verlichting worden al geboord, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Dit zorgt voor een efficiënt proces, maakt het werk van de lichtinstallateur gemakkelijk en bespaart u kosten voor onnodige werkzaamheden in de toekomst.

Een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning zorgt voor de perfecte sfeer

Met een lichtplan zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt elke sfeer creëren. Een warme ambiance voor diners met vrienden en familie of heerlijk een boek lezen. Verlichting heeft verschillende functies. Elke ruimte heeft andere verlichting nodig. Een lichtplan maakt onderscheid in design verlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Daarmee bent u elk moment op de dag voorzien van een ideaal verlichte omgeving.

Lichtplan Nieuwbouwwoning

Lichtplan woonkamer

De woonkamer is één van de meest gebruikte ruimtes in huis. De verlichting in de woonkamer maakt of breekt de ruimte. Het is belangrijk dat de sfeer optimaal is want zo kunt u heerlijk ontspannen en genieten. Het zou zonde zijn als u de verkeerde verlichting kiest. Een lichtplan laten opstellen kan bij Berla Lighting. Wij houden rekening met al uw wensen en zorgen voor de perfecte sfeer.

Lichtplan badkamer

Het kiezen van verlichting voor de badkamer begint bij een lichtplan. U bepaalt waar er nadruk op wordt gelegd. Plaats verlichting om het design te accentueren, creëer een sfeervolle ruimte of verlicht de badkamer functioneel. Met een lichtplan bepaalt u alles op basis van uw wensen.

Waarom een lichtplan nieuwbouwwoning?

Bekijk onze projecten

Berla Lighting heeft talloze succesvolle lichtplannen opgesteld voor nieuwbouwwoningen. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projecten hieronder.

Een lichtplan laten opstellen

Wilt u een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning laten opstellen? Berla Lighting specialiseert zich al jaren in verlichtingsadvies en verlichtingsproducten. Wij helpen u met verlichting voor een perfect resultaat. Wat kunt u van ons verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning houdt rekening met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning? We vertellen u er graag meer over!