Lichtplan Kantoor

Een goed lichtplan voor uw kantoor zorgt voor minder ziekteverzuim, verhoogt de productiviteit, verhoogt werkplezier en het geeft uw pand een exclusieve uitstraling. Zo dient het als motiverende plek voor werknemers en als ideale ontmoetingsplek voor uw klanten. Met een lichtplan voor uw kantoor halen we het maximale resultaat uit uw verlichting. Berla Lighting is al jaren deskundige en helpt u op het gebied van armaturen en advies.

Meer productiviteit en werkplezier

Meer productiviteit en meer werkplezier. Dat is op ieder kantoor gewenst. Goede verlichting met behulp van een goed lichtplan heeft positieve invloed op de cognitieve prestaties van werknemers. Het is vooral belangrijk in de winter aangezien dan de lichtcyclus wordt verstoord.

Bespaar kosten

Met de investering in een persoonlijk opgesteld lichtplan kunt u rekenen op duurzame en besparende verlichting. Onze LED-verlichting gebruikt minder energie dan reguliere gloeilampen. Zo verbruikt het tot wel 90% minder stroom dan een reguliere gloeilamp. Hierdoor zullen uw maandelijkse kosten sterk omlaag gaan. Een goed lichtplan voor uw kantoor houdt ook rekening met de hoeveelheid verlichting die nodig is. U haalt zo het maximale uit uw investering.

Maak indruk op uw klanten

Komen klanten op bezoek? De inrichting van een kantoor moet de klant aanspreken en kleine details kunnen een sterke impact hebben op de eerste indruk. Het is belangrijk om een positieve omgeving te creƫren voor nieuwe werknemers en klanten zodat zij direct een goede mening vormen.

Bekijk onze projecten

Berla Lighting heeft talloze succesvolle lichtplannen opgesteld voor kantoren. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projecten hieronder.

Lichtplan voor uw kantoor met Berla Lighting

Berla Lighting is al jarenlang specialist op het gebied van verlichting. Wij verzorgen op maat gemaakte armaturen, hebben een ruim assortiment verlichting en verstrekken deskundig lichtadvies voor uw kantoor. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw kantoor waar rekening wordt gehouden met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Wilt u een persoonlijk lichtplan laten opstellen voor uw kantoor? We vertellen u er graag meer over!