Lichtplan Kantoor

Een goed lichtplan voor uw kantoor zorgt voor minder ziekteverzuim, verhoogt de productiviteit, verhoogt werkplezier en het geeft uw pand een exclusieve uitstraling. Zo dient het als motiverende plek voor werknemers en als ideale ontmoetingsplek voor uw klanten. Met een lichtplan voor uw kantoor halen we het maximale resultaat uit uw verlichting. Berla Lighting is al jaren deskundige en helpt u op het gebied van armaturen en advies.

Meer productiviteit en werkplezier

Meer productiviteit en meer werkplezier. Dat is op ieder kantoor gewenst. Goede verlichting met behulp van een goed lichtplan heeft positieve invloed op de cognitieve prestaties van werknemers. Het is vooral belangrijk in de winter aangezien dan de lichtcyclus wordt verstoord.

Bespaar kosten

Met de investering in een persoonlijk opgesteld lichtplan kunt u rekenen op duurzame en besparende verlichting. Onze LED-verlichting gebruikt minder energie dan reguliere gloeilampen. Zo verbruikt het tot wel 90% minder stroom dan een reguliere gloeilamp. Hierdoor zullen uw maandelijkse kosten sterk omlaag gaan. Een goed lichtplan voor uw kantoor houdt ook rekening met de hoeveelheid verlichting die nodig is. U haalt zo het maximale uit uw investering.

Maak indruk op uw klanten

Komen klanten op bezoek? De inrichting van een kantoor moet de klant aanspreken en kleine details kunnen een sterke impact hebben op de eerste indruk. Het is belangrijk om een positieve omgeving te creëren voor nieuwe werknemers en klanten zodat zij direct een goede mening vormen.

Bekijk onze projecten

Berla Lighting heeft talloze succesvolle lichtplannen opgesteld voor kantoren. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projecten hieronder.

Lichtplan voor uw kantoor met Berla Lighting

Berla Lighting is al jarenlang specialist op het gebied van verlichting. Wij verzorgen op maat gemaakte armaturen, hebben een ruim assortiment verlichting en verstrekken deskundig lichtadvies voor uw kantoor. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw kantoor waar rekening wordt gehouden met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Wilt u een persoonlijk lichtplan laten opstellen voor uw kantoor? We vertellen u er graag meer over!

Veelgestelde vragen

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?
Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.
Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?
Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.
Wat zijn de verzendkosten?
Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.
Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?
Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.
Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?
Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!
Wat is de status van mijn bestelling?
De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.
Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Dit kan via de klantenservice.
Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?
Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?
Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen
Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?
Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.