Lichtplan Retail

Bespaar kosten, zorg voor een passende sfeer en onderscheid uzelf met een retail lichtplan.  Een lichtplan wordt gemaakt op basis van een plattegrond van uw pand. Daar worden strategisch lichtpunten bepaald. Hier wordt rekening gehouden met uw wensen, het interieur en de hoeveelheid benodigde verlichting. Zo zorgt u voor een perfecte beleving voor de klant. Berla Lighting heeft ervaring met het opstellen van deskundige lichtplannen. Hiermee verbinden we de stijl van het interieur met exclusieve en passende verlichting.

Waarom een lichtplan retail?

Sfeerbeleving

Sfeer zorgt voor een sterke eerste indruk. Dit is belangrijk wanneer u klanten wilt aantrekken. Het opstellen van een retail lichtplan zorgt dat de uitstraling van uw winkel past bij de gewenste doelgroep. Gaat u voor een gezellige sfeer, een klassieke uitstraling of toch voor een neutrale ambiance? Berla Lighting kan elke sfeer of stijl creƫren die u wenst. Zo zorgen we voor een persoonlijk lichtplan voor elke retail ondernemer.

Kostenbesparing

Met een investering in een goed lichtplan bespaart u kosten op zowel kort- als lang termijn. LED verlichting verbruikt tot wel 90% minder dan reguliere gloeilampen. Daarnaast wordt er bij een lichtplan voor de retail rekening gehouden met de hoeveelheid verlichting. Zo heeft u enkel de verlichting die u daadwerkelijk nodig heeft. Met de huidige prijzen in de markt betaalt deze investering zich ook sneller uit. Bij Berla Lighting maken we gebruik van kwalitatieve LED-verlichting en geniet u ook van een extra lange levensduur. U haalt hiermee het maximale uit uw investering.

Zorg dat u zich onderscheid

De concurrentie is hoog in de retail branche en het is belangrijk dat u opvalt. Vaak kijken ondernemers eerst naar hun interieur en producten, maar vergeten het belang van goede verlichting. Een goed lichtplan houdt overal rekening mee. Van sfeerverlichting tot functionele verlichting. Biedt uw klant de ideale ervaring van binnenkomst tot aanschaf.

Laat een retail lichtplan opstellen

Bekijk onze projecten

Berla Lighting heeft talloze succesvolle lichtplannen opgesteld voor retail ondernemingen. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projecten hieronder.

Lichtplan retail laten opstellen

Laat een retail lichtplan opstellen. Berla Lighting specialiseert zich al jaren in verlichtingsadvies en verlichtingsproducten. Zo helpen wij u met verlichting voor een perfect resultaat. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw retail onderneming waar rekening wordt gehouden met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw retail onderneming? We vertellen u er graag meer over!