Lichtplan Retail

Bespaar kosten, zorg voor een passende sfeer en onderscheid uzelf met een retail lichtplan.  Een lichtplan wordt gemaakt op basis van een plattegrond van uw pand. Daar worden strategisch lichtpunten bepaald. Hier wordt rekening gehouden met uw wensen, het interieur en de hoeveelheid benodigde verlichting. Zo zorgt u voor een perfecte beleving voor de klant. Berla Lighting heeft ervaring met het opstellen van deskundige lichtplannen. Hiermee verbinden we de stijl van het interieur met exclusieve en passende verlichting.

Waarom een lichtplan retail?

Sfeerbeleving

Sfeer zorgt voor een sterke eerste indruk. Dit is belangrijk wanneer u klanten wilt aantrekken. Het opstellen van een retail lichtplan zorgt dat de uitstraling van uw winkel past bij de gewenste doelgroep. Gaat u voor een gezellige sfeer, een klassieke uitstraling of toch voor een neutrale ambiance? Berla Lighting kan elke sfeer of stijl creëren die u wenst. Zo zorgen we voor een persoonlijk lichtplan voor elke retail ondernemer.

Kostenbesparing

Met een investering in een goed lichtplan bespaart u kosten op zowel kort- als lang termijn. LED verlichting verbruikt tot wel 90% minder dan reguliere gloeilampen. Daarnaast wordt er bij een lichtplan voor de retail rekening gehouden met de hoeveelheid verlichting. Zo heeft u enkel de verlichting die u daadwerkelijk nodig heeft. Met de huidige prijzen in de markt betaalt deze investering zich ook sneller uit. Bij Berla Lighting maken we gebruik van kwalitatieve LED-verlichting en geniet u ook van een extra lange levensduur. U haalt hiermee het maximale uit uw investering.

Zorg dat u zich onderscheid

De concurrentie is hoog in de retail branche en het is belangrijk dat u opvalt. Vaak kijken ondernemers eerst naar hun interieur en producten, maar vergeten het belang van goede verlichting. Een goed lichtplan houdt overal rekening mee. Van sfeerverlichting tot functionele verlichting. Biedt uw klant de ideale ervaring van binnenkomst tot aanschaf.

Laat een retail lichtplan opstellen

Bekijk onze projecten

Berla Lighting heeft talloze succesvolle lichtplannen opgesteld voor retail ondernemingen. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projecten hieronder.

Lichtplan retail laten opstellen

Laat een retail lichtplan opstellen. Berla Lighting specialiseert zich al jaren in verlichtingsadvies en verlichtingsproducten. Zo helpen wij u met verlichting voor een perfect resultaat. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw retail onderneming waar rekening wordt gehouden met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw retail onderneming? We vertellen u er graag meer over!

Veelgestelde vragen

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?
Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.
Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?
Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.
Wat zijn de verzendkosten?
Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.
Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?
Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.
Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?
Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!
Wat is de status van mijn bestelling?
De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.
Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Dit kan via de klantenservice.
Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?
Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?
Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen
Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?
Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.