Maatwerk

Bent u op zoek naar een specifieke maat en een uniek design voor uw verlichting of armaturen? Dan bent u bij Berla Lighting aan het juiste adres. Wij zorgen voor een perfect eindresultaat gebaseerd op uw wensen in combinatie met deskundig en passend lichtadvies. We brengen uw wensen graag in kaart of helpen u bij de benodigde maten. Maak een afspraak met één van onze lichtexperts.

Neem contact met ons op

Kwalitatieve LED verlichting op maat

Verlichting speelt een essentiële rol in elke omgeving. Zowel voor woningen als voor commerciële gebouwen. Het wordt gebruikt om sfeer en ambiance te creëren, maar dient ook ter veiligheid en functionaliteit.

Met maatwerk LED verlichting zijn er talloze mogelijkheden. Zo maken we de verlichting op basis van de benodigde afmetingen, de gewenste kleuren en de mogelijkheid om uw verlichting te dimmen. Indien u hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste verlichting verstrekken onze experts altijd het juiste lichtadvies.

Uniek design en exclusieve uitstraling

Bent u op zoek naar exclusieve design armaturen die passen in het design van uw woning of kantoorpand? Uw keuze in de bijna eindeloze combinaties, samen met ons advies, moet het een verzekerd succes worden. Alle details van het design worden vastgelegd in een technische tekening. Deze wordt vervolgens technisch gecontroleerd voordat het aan u ter beoordeling wordt aangeboden. Na akkoord nemen we het project in productie.

 

Eindeloze inspiratie

Heeft u inspiratie nodig? De afgelopen jaren hebben we projecten uitgevoerd voor partners in diverse branches. Met onze inspiratieboeken kunt u ideeën opdoen voor uw woning, kantoorpand, winkel of horecazaak.

Download inspiratiemagazine

Lichtplan laten maken

Vind u het lastig om zelf te bepalen welke verlichting en armaturen u nodig heeft voor een exclusief interieur? Onze lichtexperts kunnen u helpen door middel van een persoonlijk opgesteld lichtplan. Met een lichtplan wordt de perfecte sfeer gecreëerd op basis van uw wensen. Daarbij zorgen wij voor een perfecte lichtbalans, eenheid van design en de ideale sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat een lichtplan opstellen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?

Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.

Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?

Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen

Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?

Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan via de klantenservice.

Wat is de status van mijn bestelling?

De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?

Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.

Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.