Lichtplan Horeca

Verhoog uw omzet met een horeca lichtplan van Berla. Wij creëren de perfecte sfeer voor uw gasten en zorgen dat de gerechten gaan stralen. Een lichtplan voor de horeca zorgt ervoor dat uw restaurant één van de mooiste horecagelegenheden wordt. We houden rekening met de esthetiek van het interieur, de functionaliteit van de verlichting, al uw wensen en de energiekosten. We realiseren zo voor u de best mogelijke verlichting en beleving.

Een horeca lichtplan voor de perfecte beleving

Een lichtplan is een uitgebreid adviesrapport. Er wordt per ruimte bekeken welke armaturen en lichtbronnen nodig zijn. We bepalen de armaturen op basis van uw wensen en de lichtpunten op basis van de plattegrond. De natuurlijk lichtinval speelt een grote rol. Hiermee komen ruimtes optimaal tot hun recht. Een lichtplan houdt rekening met uw wensen, de inrichting en de bouwtekening van het pand. Dit zorgt voor de gewenste sfeer, perfecte kleuren en een besparing op de kosten.

Sfeerbeleving

U wilt ervoor zorgen dat gasten de ultieme belevenis hebben in uw restaurant. Ze moeten zich comfortabel en geprikkeld voelen. Hiermee is de kans dat zij terugkomen een stuk groter. Een deskundig opgesteld lichtplan voor de horeca zorgt voor de juiste sfeerverlichting, functionele verlichting en accentverlichting. Zo wordt de perfecte esthetiek en sfeerbeleving gecreëerd waar u zich mee onderscheid.

Lichtplan Horeca
Horeca lichtplan

Gerechten en kleur

Chef-koks werken hard om gerechten perfect te krijgen. Het zou zonde zijn als de gast dit niet terugziet. De presentatie wordt namelijk beïnvloed door verlichting. Verlichting in restaurants hebben een goede CRI-waarde nodig voor de juiste kleurweergave. Hiermee zorgt u voor de optimale presentatie, kleur en beleving. Bij Berla Lighting heeft verlichting een minimale CRI-waarde van 95+ zodat uw gerechten gaan stralen.

Meer omzet met een lichtplan voor de horeca

Uw omzet stimuleren? Zorg dat gasten zich comfortabel en welkom voelen in uw zaak. Sfeer heeft een sterke impact op de ruimte en de beleving van de gast. Verlichting geeft een passende sfeer zodat gasten zich thuisvoelen. Dit biedt de extra stimulans aan uw omzet die u nodig heeft.

Kostenbesparing

Met de investering in een persoonlijk opgesteld lichtplan kunt u rekenen op duurzame verlichting. Onze LED-verlichting gebruikt een stuk minder energie dan reguliere gloeilampen. Zo verbruikt het tot wel 90% minder stroom dan een reguliere gloeilamp. Hierdoor zullen uw maandelijkse kosten sterk omlaag gaan. Een goed lichtplan houdt ook rekening met de hoeveelheid verlichting die nodig is. U haalt zo het maximale uit uw investering.

Bekijk onze projecten

Berla Lighting heeft talloze succesvolle lichtplannen opgesteld voor de horeca. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projecten hieronder.

Lichtplan Berla Lighting

Wij zorgen dat u een op maat gemaakt lichtplan hebt waar alle essentiële aspecten worden meegenomen. Berla Lighting specialiseert zich al jaren in verlichtingsadvies en verlichtingsproducten. Zo helpen wij u met verlichting voor een perfect resultaat. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw nieuwbouwwoning waar rekening wordt gehouden met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw horeca onderneming? We vertellen u er graag meer over!

Lichtplan Berla Lighting


Wij zorgen dat u een op maat gemaakt lichtplan hebt die alle essentiële aspecten meeneemt. Berla Lighting specialiseert zich al jaren in verlichtingsadvies en verlichtingsproducten. Wij helpen u met verlichting voor een perfect resultaat.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw horeca onderneming dat rekening houdt met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

 

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw horeca onderneming?
We vertellen u er graag meer over! Neem contact met ons op.

Neem contact op