Lichtplan badkamer

Een lichtplan voor uw badkamer houdt rekening met de sfeer en het design van de ruimte. Aangezien we te maken hebben met een vochtige ruimte zijn er verschillende eisen op het gebied van veiligheid. Dit komt met name door de hoeveelheid vocht. Een lichtplan kan u helpen dit te bereiken zonder in te leveren op veiligheid of sfeer. Berla Lighting is al jaren specialist op het gebied van verlichting. Wij zorgen dat de verlichting in uw badkamer aan al uw wensen voldoet.

Elk aspect in één overzicht

Met een lichtplan voor uw badkamer wordt elk aspect meegenomen. Er wordt gekeken naar de veiligheid van uw verlichting, het gebruik van functionele verlichting en sfeerverlichting. Zo kunt u lang en onbezorgd genieten.

Lichtplan badkamer

Sfeervol

Uw badkamer is een ruimte waar u heerlijk wilt ontspannen. Fel licht wilt u dus vermijden. Welke verlichting is dan wel geschikt? Denk aan sfeerverlichting in de vorm van minder sterke verlichting of dimmers. Met de juiste verlichting en een goed opgesteld lichtplan kunt u elke sfeer creëren die u wilt.

Functioneel

Verlichting moet niet enkel sfeervol zijn, het moet ook functioneel zijn. Functionele verlichting zorgt ervoor dat u alles goed kunt zien. Dit is onder andere bij uw wastafel en spiegel nodig. Daarmee kunt u gemakkelijk uw spiegelbeeld zien om bijvoorbeeld make-up aan te brengen of uw tanden te poetsen.

Veilig

Het is belangrijk voor de veiligheid om verlichting te kiezen met de juiste IP-waarde. De IP-waarde geeft aan in hoeverre verlichting bestand is tegen vaste stoffen en water. Het eerste cijfer verwijst naar de veiligheid tegen vaste stoffen en het tweede cijfer naar de veiligheid tegen vocht. Wij verdelen de badkamer onder in verschillende zones voor het bepalen van de nodige IP-waarde. Een lichtplan voor uw badkamer garandeert veilige verlichting in een vochtige omgeving.

Waarom een lichtplan voor uw badkamer
Lichtplan voor uw badkamer laten opstellen

Lichtplan voor uw gehele woning

Wilt u uw gehele woning een sfeervolle transformatie geven? Een lichtplan voor uw woning zorgt ervoor dat alle ruimtes naadloos in elkaar overlopen. Verstelbare verlichting zorgt er ook voor dat de verlichting elk moment van de dag perfect op uw behoeften aansluit. Zo zorgt het ‘s avonds voor een ontspannen sfeer en overdag voor de nodige energie.

Een lichtplan laten opstellen

Wilt u een lichtplan voor uw badkamer laten opstellen? Berla helpt u met veilige en sfeervolle verlichting. Zo zorgen we voor het perfecte resultaat. Wat kunt u van ons verwachten:

  • Deskundig Lichtadvies: uw wensen staan voorop.
  • Een lichtplan voor uw badkamer dat rekening houdt met al uw wensen.
  • Het perfecte resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van een lichtplan voor uw badkamer? We vertellen u er graag meer over!

Laatste nieuws

Denk er niet te licht over. Gebruik een lichtplan van Berla

Een lichtplan helpt u aan de gewenste uitstraling. Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen? D...

Lees meer

Lichtkleur en kleurtemperatuur, wat is het ?

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning of bedrijfspand? Dat kan een moeilijke taak zijn. Er...

Lees meer

Verlichting Berla nu ook in showroom Amsterdam!

Sinds juni 2021 is een nieuwe showroom voor interieurprofessionals beschikbaar in Amsterdam. Deze s...

Lees meer