Bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting is een enorm breed begrip; per ruimte en werkomgeving zal de behoefte aan functionele verlichting, sfeerverlichting en slimme verlichting verschillen. De inzet van de juiste verlichting binnen uw bedrijf zal een wereld van verschil maken. Zowel op het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers als op uw energie- en onderhoudskosten. Om uw verlichting optimaal in te richten biedt Berla een breed assortiment aan, waarmee we voor elke situatie de ideale lichtbronnen kunnen leveren.

De voordelen van hoogwaardige bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting

Project: Woestenberg Metaalbewerking
Ontwerpstudio Carl van Kuijck

Het inzetten van kwalitatieve verlichting voor iedere ruimte en werkplek heeft een aanzienlijke impact. De juiste verlichting verhoogt het welzijn van uw personeel, wat zich weer vertaalt in een betere productiviteit op de werkvloer. Optimaal licht draagt bij aan een prettige, veilige werkomgeving en bevordert concentratie, focus en werkgeluk.

Niet alleen uw medewerkers profiteren van degelijke bedrijfsverlichting. Met de duurzame en energiezuinige LED lampen van Berla bespaart u flink op uw energiekosten. Naast de lagere energierekening kiest u met hoogwaardige verlichting ook voor een besparing op onderhoudskosten, wat het totaalplaatje interessant maakt.

Lichtadvies en verlichting van Berla

Om iedere ruimte van uw bedrijf optimaal te verlichten heeft u een sterke basis nodig. Daarom werkt Berla voor u altijd vanuit een lichtplan, met maatwerk lichtadvies. In dit plan houden we rekening met de indeling van uw bedrijfsruimtes en de functie van elke ruimte. Ook zaken als natuurlijke lichtinval en de transities tussen de verschillende omgevingen nemen we hier uiteraard in mee.

Berla werkt veelal met verlichting van ons eigen merk, geproduceerd in onze Nederlandse productiefaciliteit. Daarnaast leveren we uiteraard ook kwalitatieve bedrijfsverlichting van ieder ander gewenst merk. Vanuit deze benadering bieden we hoogwaardige verlichting die volledig op maat gemaakt kan worden en past binnen het lichtplan. In het plan nemen we ook duidelijke plaatsingsinstructies op, zodat uw installateur de verlichting volledig naar wens kan installeren.

Waarom bedrijfsverlichting

Project: Woestenberg Metaalbewerking
Ontwerpstudio Carl van Kuijck

De verlichting binnen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen?


Bent u op zoek naar bedrijfsverlichting die perfect aansluit op de functie van de ruimte én het werkritme van uw medewerkers? Wij brengen de verlichting van uw bedrijf graag naar een hoger niveau met lichtadvies en een lichtplan op maat.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?

Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.

Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?

Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen

Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?

Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan via de klantenservice.

Wat is de status van mijn bestelling?

De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?

Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.

Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.