Verlichting voor particulieren

Het is zover! U gaat uw eigen huis bouwen of verbouwen. Natuurlijk is het dan fijn om snel te starten met de indeling en inrichting van alle ruimtes, maar heeft u al aan uw verlichting gedacht? Voor velen lijkt dit de laatste stap, maar de voorbereidingen ervan moeten eigenlijk al in een vroeg stadium beginnen.

Een duidelijk lichtplan is dan onmisbaar. In het lichtplan worden de armaturen vooraf in een tekening geplaatst, zodat het in 1 oogopslag duidelijk is welke verlichting waar gaat komen. Dit plan maakt het voor de aannemer / installateur direct duidelijk waar welke aansluitingen geplaatst moet gaan worden.

Berla is uw full-service lichtleverancier. Naast een uitgebreide eigen collectie armaturen zijn we ook in staat om de verlichting voor uw woning volledig op maat te vervaardigen. Daarnaast kunt u uiteraard ook verlichting van andere fabrikanten bij ons afnemen. U vindt bij ons dus altijd de ideale verlichting voor uw woning.

De voordelen van optimale verlichting thuis

Licht is de ultieme sfeermaker en kan de atmosfeer van een kamer maken of breken. De juiste verlichting sluit naadloos aan op de functie van de ruimte en zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen, concentreren of werken. Bovendien zorgt het juiste licht er ook voor dat uw meubilair en woondecoraties goed tot hun recht komen, dankzij een natuurgetrouwe kleurweergave. En door te kiezen voor eenzelfde kleurtemperatuur zorgt u ervoor dat ruimtes naadloos in elkaar over lopen, terwijl ze toch voor andere doeleinden gebruikt worden. Hierbij wordt uw verlichting dus echt de verbindende factor binnen de woning.

Lichtadvies en verlichting van Berla

Onze ervaren lichtadviseurs geven u altijd deskundig advies. En doordat de armaturen en verlichtingsbronnen van ons eigen Berla merk van hoogwaardige kwaliteit zijn, wordt elke ruimte prachtig verlicht. Vanuit onze eigen productiefaciliteit maken we het mogelijk om iedere woning te voorzien van unieke verlichting. Ervaring, innovatieve producten en een eigen productielijn komen hier samen om u de hoogste kwaliteit te bieden tegen een uitstekende prijs.

Laat u verlichten!

Velen gingen u al voor. Bekijk onze inspiratieprojecten met optimale lichtplannen!

Bekijk onze Verlichting voor particulierenprojecten

Passende verlichting voor uw woning regelen?


Bent u er klaar voor om de verlichting binnen uw woning optimaal in te richten? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?

Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.

Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?

Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen

Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?

Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan via de klantenservice.

Wat is de status van mijn bestelling?

De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?

Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.

Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.