Lichtadvies

Lichtadvies van Berla Lichting

Bent u op zoek naar deskundig lichtadvies voor uw woning, bedrijfspand of publieke ruimte? Wij van Berla Lighting zorgen voor een eersteklas uitstraling met maatwerk lichtadvies. Onze lichtadviseurs hebben een passie voor verlichting en gaan alleen voor het allerbeste resultaat.

Lichtadvies op maat

Het zorgvuldig uitkiezen van verlichting zorgt ervoor dat elke ruimte gaat stralen. Hierdoor zullen uw inrichting, kleuren en meubels perfect tot haar recht komen. Elke ruimte is uniek, dus ook elk lichtadvies moet uniek zijn. Ons advies is daarom op maat, op basis van uw locatie en wensen. Zo houden we rekening met design, duurzaamheid, levensduur, uitstraling en sfeer.

Maar niet alleen ons lichtadvies is uniek. U kunt ook bij ons terecht voor maatwerk verlichting van de hoogste kwaliteit. Mens- en milieuvriendelijk geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit.

Uw lichtadviseur zowel particulier als zakelijk

Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze expertise voor de juiste verlichting. Maar ook professionals, zoals architecten en installateurs, maken gebruik van onze kennis en producten. Wij zijn dus niet alleen uw lichtadviseur, maar ook uw lichtpartner!

Van lichtadvies naar lichtplan

Heeft u behoefte aan lichtadvies waarbij u kunt inzien welke verlichting nodig is en hoe uw ruimtes worden verlicht? Dan maakt Berla voor u een persoonlijk opgesteld lichtplan. Een lichtplan is een plattegrond waar de armaturen en de plaatsing van verlichting zorgvuldig wordt ingevuld. Hierbij houden we rekening met de sfeer die u wilt uitstralen, het design van de lampen en de benodigde hoeveelheid verlichting. We maken lichtplannen voor horeca, retail, woningen en kantoorpanden.

Lichtadvies aanvragen?


Ga ook voor het beste resultaat voor uw woning of bedrijf.
Neem vandaag nog contact op met Berla Lichting voor een vrijblijvend lichtadvies!

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?

Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.

Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?

Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen

Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?

Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan via de klantenservice.

Wat is de status van mijn bestelling?

De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?

Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.

Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.