Terug naar nieuwsoverzicht

Lichtcirkels: stijlvolle cirkelvormige hanglampen op maat

Op zoek naar een trendy lamp om sfeervolle verlichting te realiseren? Lichtcirkels bieden hoge esthetische waarde en vormen de nieuwste trend op verlichtingsgebied. De cirkelvorm van de lichtcirkel zorgt voor een mooi algemeen lichtbeeld, waarbij het licht beter verdeeld wordt over de ruimte. Of u nu een woonkamer of eetkamer aangenaam wil uitlichten, aantrekkelijke verlichting voor een vergaderruimte nodig heeft of uw winkel of restaurant sfeervol wil verlichten; een lichtcirkel kan altijd!

Mogelijkheden en uitvoeringen

Lichtcirkels zijn beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen en variaties. De cirkelvormige hanglampen bestaan uit een aluminium frame, waar op verschillende manieren LED-strips aan toegevoegd kunnen worden. Zo kunt u ervoor kiezen om het licht onder, boven of zelfs vanuit binnenuit te laten schijnen. Het aluminium is bovendien in verschillende kleuren en afwerkingen te bestellen. Kies voor zwart, wit, goud of koper met een gave verweerde look.

Uiteraard zijn ook verschillende lichtkleuren en kleurtemperaturen mogelijk. Ga voor warme sfeervolle tinten voor een sociale setting, of kies voor heldere tinten om prettig te kunnen werken. En waarom kiezen? Met een tuneable white verstelmogelijkheid pas je zowel de lichtsterkte als de kleurtemperatuur aan, zodat je overdag helder wit werklicht hebt, en ‘s avonds geniet van een aangenaam warm sfeerlicht.

Indien gewenst kunt u de lichtcirkels ook bedienen via de Casambi app, waarmee eenvoudig het lichtniveau en de kleurtemperatuur geregeld kan worden.

Voor iedere ruimte bieden we de juiste afmetingen. Denk aan verlichting voor uw bedrijf en woning. Of u nu een lichtcirkel met een bescheiden afmeting wil of een lichtcirkel van formaat. Ook in de montage is variatie mogelijk: de lichtcirkels kunnen schuin opgehangen worden, of in clusters met verschillende afmetingen lichtcirkels gecombineerd worden. Daarnaast is het mogelijk om aanvullend spotjes op de cirkelvormige hanglampen te monteren.

Lichtcirkels op maat & lichtadvies

De cirkelvormige hanglampen worden altijd vanuit maatwerk geleverd, en zijn indien gewenst direct gereed voor ophanging (plug & play). Berla kan daarbij ook passend lichtadvies bieden, zodat u zeker weet dat de lichtcirkels bij u volledig tot hun recht zullen komen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte(s)? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Advies nodig voor x ?

Plan een adviesgesprek in

Laatste nieuws

Stichting MEES kiest voor Berla Lighting

Stichting MEES heeft onlangs haar deuren geopend in Prinsenbeek, waar het zijn thuis heeft gevonden...

Lees meer

Future Lighting

We hebben opwindend nieuws om met u te delen!Berla Lighting zal aanwezig zijn op de Future-Lighting...

Lees meer

Denk er niet te licht over. Gebruik een lichtplan van Berla

Een lichtplan helpt u aan de gewenste uitstraling. Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen? D...

Lees meer

Veelgestelde vragen

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?

Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.

Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?

Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen

Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?

Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan via de klantenservice.

Wat is de status van mijn bestelling?

De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?

Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.

Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.