Terug naar nieuwsoverzicht

Denk er niet te licht over. Gebruik een lichtplan van Berla

Een lichtplan helpt u aan de gewenste uitstraling. Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen? Dan heeft u waarschijnlijk al een beeld voor ogen. Er wordt snel gedacht aan de inrichting in de vorm van meubels en kleuren. Daarentegen wordt verlichting vaak over het hoofd gezien. Verlichting is immers de grote sfeermaker in iedere woning en maakt het plaatje compleet. Een zorgvuldig uitgewerkt plan zorgt ervoor dat uw woning de gewenste sfeer uitstraalt.

Wat is een lichtplan?

Een lichtplan is een uitgebreid adviesrapport. Hierin wordt per ruimte uitgewerkt welke armaturen en lichtbronnen nodig zijn om de ruimte optimaal tot zijn recht te laten komen. Binnen dit plan wordt rekening gehouden met de bouwtekening van de woning of het pand. Bij een nieuwbouwwoning kan bijvoorbeeld, op voorhand, leidingen worden gelegd voor de verlichting. Dit is efficiënter en voorkomt onnodige (ver)bouwkosten in de toekomst.

Er wordt binnen dit plan rekening gehouden met diverse factoren. De natuurlijke lichtinval, de indeling van de ruimte en natuurlijk uw smaak spelen een grote rol. Daarom gaan de lichtspecialisten van Berla altijd met u in gesprek voordat zij een adviesrapport opstellen.

Lichtplan woning

De voordelen van een Berla lichtplan

De voordelen beperken zich niet alleen de gewenste sfeer. Dit adviesrapport geeft u meerdere voordelen, voor zowel korte- als lange termijn. Zo haalt u het maximale uit uw verlichting. Een lichtplan:

– Zorgt voor een efficiënt bouwproces;
– Geeft uw ruimtes een passende sfeer;
– Houdt rekening met uw persoonlijke wensen;
– Verlaagt uw energiekosten;

Er wordt veel gewerkt met indirecte verlichting bij de plannen van Berla. Dit zorgt voor de verfijnde en exclusieve uitstraling. Dit effect wordt verder versterkt met het gebruik van onze eigen (maatwerk) armaturen.

Exclusieve verlichting van Berla

Berla Lighting levert eigen kwalitatieve- en exclusieve (maatwerk) armaturen. Wij hanteren strenge kwaliteitseisen aan onze verlichting. Zo zorgt het voor een perfecte kleurweergave en is de levensduur hoger dan reguliere verlichting. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk voor verlichting wat volledig naar wens is gemaakt.

Hoge CRI-Waarde

Berla ledverlichting staat bekend om de natuurgetrouwe kleurweergave. Uw meubels tonen hun ware kleur met behulp van een hoge CRI-waarde. Zo kunt u genieten van kunst zoals de kunstenaar het bedoeld heeft.

Door te kiezen voor eenzelfde kleurtemperatuur lopen ruimtes naadloos in elkaar over, terwijl ze wel voor andere doeleinden worden gebruikt. De verlichting is hiermee echt de verbindende factor in uw woning. Een lichtplan houdt rekening met elke factor, zodat uw pand of woning een geheel vormt.

Maatwerk en verlichting

Berla heeft een eigen productiefaciliteit in Nederland. Dat betekent dat alles voor u op maat wordt geproduceerd. Wilt u bijvoorbeeld verlichting boven uw kookeiland? Berla zorgt ervoor dat het armatuur precies past. Tot op de centimeter nauwkeurig. Iedere woning wordt voorzien van kwalitatief maatwerk.

De lichtadviseurs van Berla leveren deskundig advies. Omdat de armaturen en verlichtingsbronnen van het eigen merk van uitstekende kwaliteit zijn, wordt iedere ruimte prachtig verlicht. Ervaring, innovatieve producten en een eigen productielijn zorgen voor een hoge kwaliteit, tegen een uitstekende prijs.

Welk lichtplan is voor u?

Berla Lighting is al jarenlang specialist op het gebied van verlichting. Wij verzorgen op maat gemaakt armaturen en verstrekken het advies wat u nodig heeft. We maken lichtplannen voor elke sector waaronder nieuwbouwwoningen, horeca, retail en kantoren.

Wilt u ook een lichtplan laten opstellen? Berla voorziet u graag van deskundig advies. Neem contact met ons op.

Plan een adviesgesprek in

Laatste nieuws

Stichting MEES kiest voor Berla Lighting

Stichting MEES heeft onlangs haar deuren geopend in Prinsenbeek, waar het zijn thuis heeft gevonden...

Lees meer

Future Lighting

We hebben opwindend nieuws om met u te delen!Berla Lighting zal aanwezig zijn op de Future-Lighting...

Lees meer

Denk er niet te licht over. Gebruik een lichtplan van Berla

Een lichtplan helpt u aan de gewenste uitstraling. Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen? D...

Lees meer

Veelgestelde vragen

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?

Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.

Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?

Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen

Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?

Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan via de klantenservice.

Wat is de status van mijn bestelling?

De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?

Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.

Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.