Terug naar nieuwsoverzicht

Maak van uw huis een thuis met een goed lichtplan

Veel elementen hebben invloed op het uiterlijk en de sfeer van uw woning. Denk aan de vorm, de textuur, het interieur en de belichting. Toch wordt de kracht van belichting vaak onderschat. Belichting kan de esthetiek en ambiance van uw woning maken of breken. Zelfs al is de woning perfect ontworpen. Zo wordt licht vaak verkeerd geplaatst, wordt er gebruik gemaakt van de verkeerde kleurtemperaturen en intensiteit van belichting. Elke lamp levert een bijdrage en een goed lichtplan kan hierbij helpen. Berla zorgt voor de perfecte balans om zo uw woning om te toveren naar uw perfecte thuis. En dat het gehele jaar door.

Een lichtplan voor de perfecte sfeer

Een lichtplan biedt eindeloze mogelijkheden. We kunnen elke sfeer creëren die mogelijk is. Zo kunnen wij uw huis omtoveren naar de plek waar u optimaal kunt ontspannen of juist vol energie aan het werk kan. Thuiswerken is onderdeel geworden van ons werkleven. Bij Berla maken we gebruik van alle aspecten die licht kan bieden. We gaan verder dan enkel de plaatsing en hoeveelheid. Denk aan de intensiteit, patronen, vormen, kleuren of kleurcombinaties, kleurtemperaturen en de plaatsing van licht. Wij streven ernaar om u dát gevoel te geven waar u naar op zoek bent met behulp van een persoonlijk lichtplan.

Bent u op zoek naar een frisse en energievolle ambiance? Dan kan gebruik gemaakt worden van heldere verlichting met koelere kleurtemperaturen. Dit geeft een gevoel van natuurlijk licht, wat ervoor zorgt dat de ruimte energiek overkomt.

Geeft u de voorkeur aan een sfeervolle ruimte waar u heerlijk kunt ontspannen? Dan is licht met een lage intensiteit en warme kleuren de perfecte oplossing. Een goed lichtplan vormt de basis voor de ideale ambiance. Berla Lighting maakt zo van uw huis een vijfsterrenhotel.

Een goed lichtplan waardeert architectuur en kunst

Naast dat licht een gevoel bij ons opwekt, zorgt licht er ook voor dat wij dingen zien. En nog belangrijker: licht bepaalt hoe wij dingen zien. Zo speelt het een unieke rol in de manier waarop men architectuur en kunst ervaart. Met een goed opgesteld lichtplan zorgt Berla Lighting ervoor dat zelfs de kleinste aspecten van kunst en architectuur gaan opvallen.

Creëer uw thuis met Berla

Berla zorgt ervoor dat u het juiste thuisgevoel krijgt. Wij helpen u daarom graag met behulp van een persoonlijk lichtplan. Neem contact met ons op voor een passend advies en een goed opgezet lichtplan.

Laatste nieuws

Stichting MEES kiest voor Berla Lighting

Stichting MEES heeft onlangs haar deuren geopend in Prinsenbeek, waar het zijn thuis heeft gevonden...

Lees meer

Future Lighting

We hebben opwindend nieuws om met u te delen!Berla Lighting zal aanwezig zijn op de Future-Lighting...

Lees meer

Denk er niet te licht over. Gebruik een lichtplan van Berla

Een lichtplan helpt u aan de gewenste uitstraling. Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen? D...

Lees meer