Terug naar nieuwsoverzicht

Maak van uw huis een thuis met een goed lichtplan

Veel elementen hebben invloed op het uiterlijk en de sfeer van uw woning. Denk aan de vorm, de textuur, het interieur en de belichting. Toch wordt de kracht van belichting vaak onderschat. Belichting kan de esthetiek en ambiance van uw woning maken of breken. Zelfs al is de woning perfect ontworpen. Zo wordt licht vaak verkeerd geplaatst, wordt er gebruik gemaakt van de verkeerde kleurtemperaturen en intensiteit van belichting. Elke lamp levert een bijdrage en een goed lichtplan kan hierbij helpen. Berla zorgt voor de perfecte balans om zo uw woning om te toveren naar uw perfecte thuis. En dat het gehele jaar door.

Een lichtplan voor de perfecte sfeer

Een lichtplan biedt eindeloze mogelijkheden. We kunnen elke sfeer creëren die mogelijk is. Zo kunnen wij uw huis omtoveren naar de plek waar u optimaal kunt ontspannen of juist vol energie aan het werk kan. Thuiswerken is onderdeel geworden van ons werkleven. Bij Berla maken we gebruik van alle aspecten die licht kan bieden. We gaan verder dan enkel de plaatsing en hoeveelheid. Denk aan de intensiteit, patronen, vormen, kleuren of kleurcombinaties, kleurtemperaturen en de plaatsing van licht. Wij streven ernaar om u dát gevoel te geven waar u naar op zoek bent met behulp van een persoonlijk lichtplan.

Bent u op zoek naar een frisse en energievolle ambiance? Dan kan gebruik gemaakt worden van heldere verlichting met koelere kleurtemperaturen. Dit geeft een gevoel van natuurlijk licht, wat ervoor zorgt dat de ruimte energiek overkomt.

Geeft u de voorkeur aan een sfeervolle ruimte waar u heerlijk kunt ontspannen? Dan is licht met een lage intensiteit en warme kleuren de perfecte oplossing. Een goed lichtplan vormt de basis voor de ideale ambiance. Berla Lighting maakt zo van uw huis een vijfsterrenhotel.

Een goed lichtplan waardeert architectuur en kunst

Naast dat licht een gevoel bij ons opwekt, zorgt licht er ook voor dat wij dingen zien. En nog belangrijker: licht bepaalt hoe wij dingen zien. Zo speelt het een unieke rol in de manier waarop men architectuur en kunst ervaart. Met een goed opgesteld lichtplan zorgt Berla Lighting ervoor dat zelfs de kleinste aspecten van kunst en architectuur gaan opvallen.

Creëer uw thuis met Berla

Berla zorgt ervoor dat u het juiste thuisgevoel krijgt. Wij helpen u daarom graag met behulp van een persoonlijk lichtplan. Neem contact met ons op voor een passend advies en een goed opgezet lichtplan.

Laatste nieuws

Verlichting Berla nu ook in showroom Amsterdam!

Sinds juni 2021 is een nieuwe showroom voor interieurprofessionals beschikbaar in Amsterdam. Deze s...

Lees meer

Verlichting met een hoge CRI waarde voor de juiste kleurweergave

Is het u wel eens opgevallen dat kleuren van objecten er anders uitzien in diverse omgevingen? Denk...

Lees meer

Waarom een lichtplan essentieel is bij betonnen structuren

Verlichting is een groot onderdeel bij het ontwerp van een woning. Het benadrukt de architectuur, c...

Lees meer

Veelgestelde vragen

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?
Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.
Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?
Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.
Wat zijn de verzendkosten?
Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.
Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?
Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.
Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?
Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!
Wat is de status van mijn bestelling?
De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.
Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Dit kan via de klantenservice.
Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?
Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Wat is de garantietermijn op de verlichtingsproducten?
We hanteren een garantietermijn van twee jaar.
Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?
Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen
Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?
Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.