Lichtpartner voor installateurs

Kwalitatieve verlichting en deskundig advies

Berla is lichtspecialist in de breedste zin van het woord. Berla levert het advies en de producten die nodig zijn om het interieur van een pand op de best mogelijke manier te verlichten. Met meer dan 90 jaar lichtervaring voorzien wij u van de hoogste kwaliteit verlichting.

Voordelen partnerschap

Wij hechten veel waarde aan onze partners. We streven naar een optimale samenwerking waarbij wij u van de beste service kunnen voorzien. Zo krijgt u advies op locatie, bieden wij persoonlijke lichtplannen en informeren wij u over alle vragen omtrent het programmeren of installeren van dim protocollen.

Bent u benieuwd naar een samenwerking met Berla? Neem gerust contact met ons op.


Hoge kwaliteitseisen

Hoge CRI-waarde

Met het inbouwen van verlichting is het belangrijk dat alle verlichting ook dezelfde kleuren geven. Hiervoor moet verlichting een CRI-waarde hebben van minimaal 90. Door continue te innoveren in onze producten bieden wij een CRI-waarde van 95+, waardoor u verzekerd bent van een perfecte kleurweergave. Uw verlichting is onze passie.

Lange levensduur

Het is belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van verlichting. Gemiddeld heeft LED-verlichting een levensduur van 35.000 branduren. Bij Berla is er sterk geïnvesteerd in technische innovatie waardoor wij u nog langer kunnen laten genieten van onze producten. Bij Berla hebben de producten een levensduur van maar liefst 50.000 branduren.

Duurzaamheid

Niet alleen het resultaat, maar ook het proces is belangrijk. Daarom produceert Berla mens- en milieuvriendelijk. Zo worden de arbeidsomstandigheden bij toeleveranciers gecontroleerd, wordt de CO2 uitstoot beperkt en worden medewerkers gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.


Ruim assortiment

Het is fijn als u de producten vanuit één partner kunt ontvangen. Bij Berla is dat mogelijk. Wij leveren eigen producten direct uit onze voorraad, maken producten op maat en voorzien u van externe merken. Eén partner, één contactpunt en optimale service.

Berla

Berla helpt u met kwalitatieve producten, advies en het opstellen van persoonlijke lichtplannen. Zo bent u altijd zeker van een probleemloos proces. Wilt u meer weten over Berla of wilt u met ons samenwerken? Neem gerust contact met ons op!

Berla Lighting is dé lichtpartner voor installateurs en architecten


Benieuwd wat wij als lichtpartner en lichtadviseur voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op en wij vertellen u er alles over!

Neem contact op