Terug naar nieuwsoverzicht

LED-verlichting op maat: zo garandeert Berla kwaliteit

De kwaliteit van LED-strips wordt niet enkel bepaald door de selectie van de LED-chips. Ook nauwkeurige montage is namelijk van groot belang. Bij Berla monteren wij onze op maat LED-producten in een schone omgeving, met behulp van professionele apparatuur.

Vakmensen verzorgen de juiste bekabeling en vertinning van de aansluitingen en zorgen ervoor dat alle onderdelen correct worden aangesloten. Bovendien vindt er voorafgaand aan de levering altijd een dubbele controle plaats, uitgevoerd door twee verschillende vaktechnici. Zo kunnen we garanderen dat het maatwerk altijd volgens onze hoge kwaliteitsstandaard opgeleverd wordt.

Levensduur LED-systemen sterk afhankelijk van juiste implementatie

Hoe lang uw LED-systemen meegaan wordt hoofdzakelijk bepaald door de warmteontwikkeling binnen het systeem. Een LED lichtbundel produceert namelijk veel warmte aan de printplaat van de lichtbron. Deze warmte kan oplopen tot maar liefst 165 graden Celsius. Dit terwijl de temperatuur van de LED’s niet hoger mag worden dan 70 graden Celsius. Komt de temperatuur van de LED-lamp boven de 70 graden Celsius, dan loopt de levensduur snel terug.

Hierbij moet dus zeer goed rekening gehouden worden met allerlei aspecten die invloed hebben op de warmteontwikkeling, zoals de omgevingstemperatuur en de nabije elektronica. Is de warmtehuishouding van de LED-lamp goed georganiseerd, dan kan met gemak een levensduur van 50.000 uur gerealiseerd worden.

Om de hitte-dispensatie zo goed mogelijk van de LED’s te laten verlopen, heeft Berla speciale aluminium profielen ontworpen. Wanneer u gebruik maakt van onze LED-strips in combinatie met dit profiel profiteert u van de blijvende kwaliteit en lange levensduur die u wenst.

Laatste nieuws

Lichtkleur en kleurtemperatuur, wat is het ?

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning of bedrijfspand? Dat kan een moeilijke taak zijn. Er...

Lees meer

Verlichting Berla nu ook in showroom Amsterdam!

Sinds juni 2021 is een nieuwe showroom voor interieurprofessionals beschikbaar in Amsterdam. Deze s...

Lees meer

Verlichting met een hoge CRI waarde voor de juiste kleurweergave

Is het u wel eens opgevallen dat kleuren van objecten er anders uitzien in diverse omgevingen? Denk...

Lees meer