LED kantoorverlichting

Een goede werkplek is afhankelijk van goede LED kantoorverlichting. Het heeft invloed op werkprestaties, de gezondheid en zorgt voor een goede indruk bij uw klanten. Berla lighting is al jarenlang specialist op het gebied van verlichting. Wij helpen u met een goed verlicht kantoor zodat u het maximale resultaat haalt uit uw werkomgeving.

Voordelen van goede LED kantoorverlichting

Het gebruik van de juiste verlichting biedt meerdere voordelen. Het is daarom belangrijk om naast het aanschaffen van ergonomische meubelen ook te investeren in goede verlichting. Zo heeft het impact op uw energierekening, speelt het een grote rol voor een goede indruk bij uw klanten en zorgt het voor een goede sfeer op de werkvloer.

U bespaart op de energierekening

Energie wordt steeds duurder. LED lampen verbruiken veel minder energie dan conventionele verlichting en geven evenveel of zelfs meer lichtopbrengst. Met een goede investering in LED kantoorverlichting zorgt u voor een besparing op zowel korte- als lange termijn. U kunt samen met een lichtadviseur kijken hoeveel verlichting er nodig is en waar u dit kunt installeren.

Maak indruk op uw klanten

Ontvangt u regelmatig klanten op uw kantoor en is een goede indruk belangrijk? LED kantoorverlichting zorgt voor een frisse en exclusieve uitstraling. Zo wordt er rekening gehouden met de kleurtemperatuur en een hoge CRI-waarde. Daarnaast laat een investering in goede verlichting zien dat uw bedrijf rekening houdt met duurzaamheid. Met het juiste lichtadvies onderscheidt u zichzelf van uw concurrenten!

Goed voor uw gezondheid.

Goede verlichting is wettelijk verplicht voor uw werknemers en de wetenschap bewijst dat het veel voordelen biedt. Het zorgt voor het gemakkelijk lezen van documenten zodat u sneller en efficiënter kunt werken, werknemers worden productiever en het zorgt indirect voor meer werkplezier. Een gezonde en positieve werkomgeving is dichterbij dan u denkt.

Een lichtplan voor de perfecte kantoorverlichting

Huidige verlichting vervangen of nieuwe verlichting installeren? Berla Lighting verstrekt deskundig advies en stelt een persoonlijk lichtplan voor u op. Wat houdt dit in? Onze deskundigen berekenen de hoeveelheid verlichting die nodig is en kiezen verlichting die aansluit op de uitstraling die u wenst. Zo zorgen we voor een volledig op maat gemaakt plan waarbij u profiteert van alle voordelen die onze verlichting kan bieden.

Unieke verlichting voor elke ruimte

Elke ruimte heeft een ander doeleinde en daarmee heeft elke ruimte andere verlichting nodig. Zo kunt u denken aan verlichting voor de kantine, de lift, ontvangstruimtes, het kantoor en werkruimtes. Hierbij wordt wisselend gebruik gemaakt van functionele verlichting, sfeerverlichting, designverlichting en houden we rekening met de inval van natuurlijk licht. Met het juiste advies voor kantoorverlichting zorgt Berla Lighting ervoor dat elke ruimte op de juiste manier wordt verlicht.

Kantoorruimte

Bekijk dit project

Kantoor Rijsbergen

Bekijk dit project




Inspiratiemagazine

Wilt u inspiratie opdoen voor uw (zoekwoord)? Download ons inspiratiemagazine

Download inspiratiemagazine





Advies voor verlichting

Ga ook voor het beste resultaat voor uw bedrijf.
Neem vandaag nog contact op met Berla Lighting voor vrijblijvend lichtadvies!

Plan een adviesgesprek in




Veelgestelde vragen

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar verkoop@berla.nl of schrijf een brief naar het onderstaande adres: Berla bvt.a.v. afdeling klachten Hercules 85126 RK Gilze Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Kan ik de bestelde artikelen ook door jullie laten monteren / installeren?

Wij verzorgen geen installaties. Wij kunnen u wel in contact brengen met een erkende installateur. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en dan helpen wij u graag.

Wat gebeurt er als één van mijn lampen defect raakt?

Neem contact op met de klantenservice en dan gaan wij het voor u oplossen

Krijg ik korting als ik meer verlichting afneem?

Voor projecten of grotere aantallen kunnen wij vaak een scherpe prijs maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan via de klantenservice.

Wat is de status van mijn bestelling?

De orderstatus van uw bestelling wordt verzonden via mail. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb niet de juiste producten ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice, dan gaan we dit voor u oplossen!

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Dit is afhankelijk van de meest actuele voorraad. Neem voor levertijden contact op met de klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?

Dit is afhankelijk van het orderbedrag, het bestemmingsland en het soort producten. Neem contact op met de klantenservice voor de exacte verzendkosten.

Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact op met onze experts voor hulp bij de geschikte verlichting.